Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Μία σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο δρόμο μεταξύ Σταλίδας και Χερσονήσου στην Κρήτη. Γυναίκα περίπου 50 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταδίδει το neakriti.gr η γυναίκα που βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της, προσπάθησε να το σταματήσει από την πίσω πλευρά όταν αυτό άρχισε να κινείται -πιθανότατα- επειδή δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο.

Στην προσπάθεια της ωστόσο φαίνεται πως παρασύρθηκε και τελικά κατέληξε αφήνοντας την τελευταία της πνοή δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.