ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

Το «μνημείο ειρήνης και ελευθερίας», όπως ονομάζεται αυτό που έχουν τοποθετήσει στην παραλία στο Πέντε μίλι όπου έγινε η απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων στην εισβολή, θα επιδιορθωθεί με ποσό 3,5 εκ ΤΛ (0,53 εκ ευρώ), σύμφωνα με δηλώσεις του «δημάρχου» Καραβά, Φιράτ Ατασέρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το ποσό διατέθηκε από το «υπουργείο δημοσιονομικών» και το «ανώτατο όργανο μνημείων» ενώ ήδη έχει γίνει η προεργασία και η μελέτη που απαιτούνται. Η επιδιόρθωση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE