ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

Το «μνημείο ειρήνης και ελευθερίας», όπως ονομάζεται αυτό που έχουν τοποθετήσει στην παραλία στο Πέντε μίλι όπου έγινε η απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων στην εισβολή, θα επιδιορθωθεί με ποσό 3,5 εκ ΤΛ (0,53 εκ ευρώ), σύμφωνα με δηλώσεις του «δημάρχου» Καραβά, Φιράτ Ατασέρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το ποσό διατέθηκε από το «υπουργείο δημοσιονομικών» και το «ανώτατο όργανο μνημείων» ενώ ήδη έχει γίνει η προεργασία και η μελέτη που απαιτούνται. Η επιδιόρθωση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.