ΕΠΙΘΕΣΗ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ήθελε νεκρούς ο οδηγός που έπεσε σε πλήθος κόσμου σε καρναβαλίστικη παρέλαση

ΕΠΙΘΕΣΗ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ήθελε νεκρούς ο οδηγός που έπεσε σε πλήθος κόσμου σε καρναβαλίστικη παρέλαση

Σκοπό είχε να προκαλέσει θύματα -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές- ο οδηγός του μικρού βαν πουτο μεσημέρι της Δευτέρας 24/2  έπεσε πάνω σε πλήθος καρναβαλιστών στην πόλη Φολκμάρσεν της Έσσης.


Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν τριάντα τραυματίες, μέρος των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και παιδιά.

Συγκεκριμένα στις 15:30 ( ώρα Κύπρου) βαν τύπου Μερσεντές που οδηγούσε 30χρονος Γερμανός, έσπασε τον κλοιό ασφαλείας που είχε δημιουργήσει η Αστυνομία γύρω από την καρναβαλική παρέλαση και έπεσε πάνω στο πλήθος, πατώντας μάλιστα περισσότερο το γκάζι.

Η πορεία του μικρού φορτηγού σταμάτησε μετά από τριάντα μέτρα, όπου και ο οδηγός συνελήφθη.


Η Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά για επίθεση που είχε στόχο να υπάρξουν θύματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.