ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

Στη σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου ο οποίος καταζητείτο από τις ρουμανικές αρχές από το 2013.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:30 το απόγευμα συνελήφθη στη Πόλη Χρυσοχούς 41χρονος Ρουμάνος ο οποίος καταζητείτο από το 2013 από τις ρουμανικές αρχές για το αδίκημα της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για το οποίο καταδικάστηκε ερήμην του στην Ρουμανία σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Την Τρίτη 25/2 ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία  έκδοσης του στις ρουμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE