ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

Στη σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου ο οποίος καταζητείτο από τις ρουμανικές αρχές από το 2013.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:30 το απόγευμα συνελήφθη στη Πόλη Χρυσοχούς 41χρονος Ρουμάνος ο οποίος καταζητείτο από το 2013 από τις ρουμανικές αρχές για το αδίκημα της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για το οποίο καταδικάστηκε ερήμην του στην Ρουμανία σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Την Τρίτη 25/2 ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία  έκδοσης του στις ρουμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE