ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

Στη σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου ο οποίος καταζητείτο από τις ρουμανικές αρχές από το 2013.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:30 το απόγευμα συνελήφθη στη Πόλη Χρυσοχούς 41χρονος Ρουμάνος ο οποίος καταζητείτο από το 2013 από τις ρουμανικές αρχές για το αδίκημα της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για το οποίο καταδικάστηκε ερήμην του στην Ρουμανία σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Την Τρίτη 25/2 ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία  έκδοσης του στις ρουμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE