ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας καταζητούμενος- Σοβαρό το αδίκημα που τον βαρύνει

Στη σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου ο οποίος καταζητείτο από τις ρουμανικές αρχές από το 2013.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:30 το απόγευμα συνελήφθη στη Πόλη Χρυσοχούς 41χρονος Ρουμάνος ο οποίος καταζητείτο από το 2013 από τις ρουμανικές αρχές για το αδίκημα της επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για το οποίο καταδικάστηκε ερήμην του στην Ρουμανία σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Την Τρίτη 25/2 ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία  έκδοσης του στις ρουμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE