Θλίψη: Έφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Θλίψη: Έφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς σε ηλικία 88 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός  τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ  με  λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο το 1953 και έκτοτε παρέμεινε ενεργός στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι σήμερα.

 Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE