ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

Νέα τροχαία σύγκρουση, συνέβη την Τρίτη 25/02 στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 19χρονου μοτοσικλετιστή.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.10μ.μ., στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 36χρονη.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 36χρονης κινήθηκε δεξιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε περιτοίχισμα και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή, εντός του δρόμου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 19χρονος μοτοσικλετιστής. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE