ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

Νέα τροχαία σύγκρουση, συνέβη την Τρίτη 25/02 στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 19χρονου μοτοσικλετιστή.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.10μ.μ., στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 36χρονη.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 36χρονης κινήθηκε δεξιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε περιτοίχισμα και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή, εντός του δρόμου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 19χρονος μοτοσικλετιστής. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE