ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος κρίσιμα στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

Νέα τροχαία σύγκρουση, συνέβη την Τρίτη 25/02 στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 19χρονου μοτοσικλετιστή.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.10μ.μ., στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 36χρονη.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 36χρονης κινήθηκε δεξιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε περιτοίχισμα και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε αναμονή, εντός του δρόμου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 19χρονος μοτοσικλετιστής. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE