ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω τροχαίου πριν τα φώτα ‘Καλησπέρα’ –Ασθενοφόρο στο σημείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω τροχαίου πριν τα φώτα ‘Καλησπέρα’ –Ασθενοφόρο στο σημείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην λεωφόρο Λεμεσού, περίπου 100 μέτρα πριν από τα φώτα τροχαίας «Καλησπέρα» στη Λευκωσία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρίστος Ζαμπακκίδης

Γύρω στις 11:25 τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δυο λωρίδες και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο λίγο πριν από την έξοδο της Λευκωσίας.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ξεκάθαρη πληροφόρηση σε σχέση με ενδεχόμενους τραυματισμούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE