ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμούρ μετά την πρόκριση: Στήριξε τους παίκτες του και μίλησε για… ΣΕΒΑΣΜΟ!

Τιμούρ μετά την πρόκριση: Στήριξε τους παίκτες του και μίλησε για… ΣΕΒΑΣΜΟ!

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Τι είπε: 

«Πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Μετά τη βαριά ήττα δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ και να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε και καλό σκορ από το πρώτο ματς. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε και μας βοήθησε. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι κάθε φορά που η ομάδα έχει ατυχές αποτέλεσμα, επανέρχεται. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Μιλήσαμε με τα παιδιά. Είμαστε στην πρώτη θέση, στα ημιτελικά του κυπέλλου και να μην τα μηδενίζουμε όλα. Η δουλειά που κάνουμε αξίζει σεβασμό και δεχόμαστε πολύ λίγο. Είναι δύσκολο αυτό με όλες τις συνθήκες που έχουμε μπροστά μας. Στηρίζω τους παίκτες μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το ότι επέλεξε τον Μαργκάσα αντί τον Ράγιος: «Έχουμε αρκετούς παίκτες. Γύρισε και ο Μαργκάσα. Θέλαμε να πιέσουμε και πετύχαμε το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Τα παιδιά πάλεψαν και έδειξαν χαρακτήρα».

Για τον εγωισμό των παικτών μετά τη βαριά ήττα: «Τέτοια πράγματα, μπορούν να γίνουν μια φορά στα 100 χρόνια. Χάσαμε 5-0 και χάσαμε τρεις βαθμούς. Δεν χάσαμε τρεις βαθμούς. Ίσως μας βγήκε σε καλό αφού μας προβλημάτισε πολύ περισσότερο. Δεν ήταν εύκολο για μας, να χάσουμε 5-0, όταν όλη τη σεζόν δουλεύαμε διαφορετικά. Όλα έγιναν σε μια φορά. Μακάρι να μην μας τύχει άλλο κακό. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Όπου πάμε είναι παντού, μαζί μας. Ήταν όμορφο το σκηνικό. Τέτοιο, κόσμο θέλουμε  στα γήπεδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top