ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αν φορούσε ζώνη ίσως να μην έχανε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα- Έκκληση για μάρτυρες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αν φορούσε ζώνη ίσως να μην έχανε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα- Έκκληση για μάρτυρες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η  Μάρθα Λοϊζου, 80χρόνων από την Κερύνεια, κάτοικος Λεμεσού, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη (δρόμος Λεμεσού - Πλατρών), όταν το όχημα που οδηγούσε ο 80χρονος σύζυγος της συγκρούστηκε βίαια με όχημα που οδηγούσε εξ αντιθέτου, 34χρονος.


 Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, ήταν γύρω στις 16:00 όταν "όχημα που κινείτο νότια σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των δυο επιβαινόντων του ενός οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του άλλου οχήματος".
 
Για τον απεγκλωβισμό της 80χρονης από το όχημα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εξέπνευσε λίγο αργότερα.


 
Η συμβολή όπου συνέβη το δυστύχημα είναι φωτοελεγχόμενη, υπέδειξε και πρόσθεσε ότι θα γίνουν εξετάσεις για να διακριβωθεί αν υπήρχε τροχαία παράβαση από κάποιο από τα δυο οχήματα.
 
Σημείωσε δε ότι, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας "και πολύ πιθανόν να ήταν και αυτή μια αιτία για την πρόκληση του θανάτου της".
 
Ο κ. Καφάς είπε πως η Τροχαία αναζητεί μαρτυρίες και έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη ή το 112 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 

 

Πηγή: Από ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top