ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 3 ατόμων που είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

ΚΥΠΡΟΣ  - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 3 ατόμων που είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό, αναφέρει ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Τα τρία άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία και είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό εξετάστηκαν και είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Θα παραμείνουν στην απομόνωση για 14 μέρες, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, για προληπτικούς λόγους", σημειώνει ο Υπουργός Υγείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.