ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φωτιά σε υποστατικό που διέμενε εργάτης - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Φωτιά σε υποστατικό που διέμενε εργάτης - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Φωτιά σε τροχόσπιτο, κινητοποιήσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στις 20.55 (16/02) το βράδυ της Τετάρτης, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλικό υποστατικό (ακινητοποιήμενο τροχόσπιτο) σε γεωργικό τεμάχιο στον δρόμο μεταξύ των χωριών Φλάσου και Καλοπαναγιώτης.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.54.

Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Χρησιμοποιείτο ως οικία από38χρονο αλλοδαπό εργάτη.
Ο αλλοδαπός εργάτης κοιμόταν στο υποστατικό και δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την πυρκαγιά. Όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την ακτινοβολία και την θερμότητα υπέστη εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Τον έβγαλε έξω ο εργοδότης του που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και έφτασε έγκαιρα στο μέρος.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.


Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι υπό διερεύνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE