ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σίλντενφελντ στο ThemaSports: «Δύσκολη εβδομάδα – Δεν θυμάμαι ποτέ στην καριέρα μου να έχω δεχθεί πέντε γκολ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίλντενφελντ στο ThemaSports: «Δύσκολη εβδομάδα – Δεν θυμάμαι ποτέ στην καριέρα μου να έχω δεχθεί πέντε γκολ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης, Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε στην κάμερα του ThemaSports μετά την νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ξεχώρισε η αναφορά του για την αντίδραση της ομάδας μετά την βαριά ήττα από τον Εθνικό ενώ τόνισε πως δεν θυμάται στην καριέρα του να έχει δεχθεί πέντε γκολ!

Ο Κροάτης αμυντικός της Κυρίας τόνισε πως η Ανόρθωση είναι εκεί που θέλει σε κύπελλο και πρωτάθλημα όμως είναι νωρίς για να κάνουν όνειρα αφού ουσιαστικά «η σεζόν τώρα αρχίζει με τα πλέι-οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, τώρα μετά από αυτή την νίκη μπορούμε να ηρεμήσουμε κάπως. Παίξαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγάλαμε αυτή την αντίδραση μετά το 5-0. Αυτό είναι, περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πως αντέδρασαν μετά το 5-0 στο Δασάκι: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Δεν θυμάμαι ποτέ στην καριέρα μου να έχω δεχθεί πέντε γκολ σε ένα ματς, πραγματικά. Ότι κάναμε σε εκείνο το ματς ήταν λάθος και ότι έκανε η Άχνα ήταν σωστό και όσο περνούσε ο χρόνος χάναμε την οργάνωση μας. Από σήμερα όμως θέλουμε να κρατήσουμε τα βασικά, να μείνουμε ενωμένοι, να παίζουμε απλά. Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο και έτσι νικάς τα παιχνίδια».

Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Είμαστε εκεί που θέλουμε, δεν ονειρευόμαστε ακόμα. Βασικά η σεζόν τώρα αρχίζει καθώς έρχονται τα πλέι-οφ, σε δύο ματς μπορείς να τα καταστρέψεις όλα όμως μέσα σε δύο ματς μπορείς να τα διορθώσεις και όλα. Πρέπει να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ τώρα στην έδρα μας, ελπίζω να είναι γεμάτο το στάδιο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με ακόμη ένα τρίποντο».

Για τον κόσμο: «Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, το απόλαυσα σήμερα. Να πανηγυρίζουμε μαζί, να συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μας στηρίζουν πάντα ακόμη και όταν είμαστε στην κακή μας μέρα όπως την περασμένη εβδομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top