Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Ελεύθερη και ωραία είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού χώρισε με τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από το “Πρω1νό”, έκανε γνωστό πως η Θωμαή Απέργη και ο Σεϊχης που διατηρούσε σχέση, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σεϊχης του Μπαχρέιν παραχώρησε το σπίτι του στη Θωμαή Απέργη μέχρι να τακτοποιηθεί και εκείνος μένει στο σκάφος του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE