Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Ελεύθερη και ωραία είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού χώρισε με τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από το “Πρω1νό”, έκανε γνωστό πως η Θωμαή Απέργη και ο Σεϊχης που διατηρούσε σχέση, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σεϊχης του Μπαχρέιν παραχώρησε το σπίτι του στη Θωμαή Απέργη μέχρι να τακτοποιηθεί και εκείνος μένει στο σκάφος του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE