Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Ελεύθερη και ωραία είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού χώρισε με τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από το “Πρω1νό”, έκανε γνωστό πως η Θωμαή Απέργη και ο Σεϊχης που διατηρούσε σχέση, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σεϊχης του Μπαχρέιν παραχώρησε το σπίτι του στη Θωμαή Απέργη μέχρι να τακτοποιηθεί και εκείνος μένει στο σκάφος του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.