Συναγερμός στην Ιταλία – Παίκτης της Serie C βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Συναγερμός στην Ιταλία – Παίκτης της Serie C βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής στην Ιταλία.

O κορωνοϊός (COVID-19)… χτύπησε (και) στο ιταλικό ποδόσφαιρο, περνώντας την πόρτα της Serie C, στην περιοχή της Τοσκάνης.

Ένας παίκτης της Πιανέζε, ομάδα που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Serie C, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και μεταφέρθηκε στην πολυκλινική Scotte της Σιένα.

Ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα της γρίπης το περασμένο Σάββατο, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι, αλλά ήταν παρών στο μεσημεριανό γεύμα με την ομάδα.

Για προληπτικούς λόγους ακυρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Πιανέζε.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE