Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Από τις 20 Δεκεμβρίου περιμένει απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία σε αίτημά του για να διαταχθεί έρευνα και να καθαρίσει το όνομά του το στέλεχος του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου επικοινώνησε με το ThemaOnline κι ανέφερε ότι “μετά από 2 και πλέον μήνες, δεν έχω λάβει κάποια απάντηση”.

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να καταγγείλω και να ζητήσω τη διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον μου, όλων όσων με τις πράξεις τους και ή τις παραλείψεις τους συνέβαλαν στο διασυρμό τόσο του ονόματος μου όσο και του «Κινήματος ΕνΕργώ», στο οποίο είμαι Εκπρόσωπος Τύπου και ζητάω όπως εσείς, ο Γενικός Εισαγγελέας διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για το σκοπό αυτό” σημείωνε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE