Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Από τις 20 Δεκεμβρίου περιμένει απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία σε αίτημά του για να διαταχθεί έρευνα και να καθαρίσει το όνομά του το στέλεχος του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου επικοινώνησε με το ThemaOnline κι ανέφερε ότι “μετά από 2 και πλέον μήνες, δεν έχω λάβει κάποια απάντηση”.

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να καταγγείλω και να ζητήσω τη διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον μου, όλων όσων με τις πράξεις τους και ή τις παραλείψεις τους συνέβαλαν στο διασυρμό τόσο του ονόματος μου όσο και του «Κινήματος ΕνΕργώ», στο οποίο είμαι Εκπρόσωπος Τύπου και ζητάω όπως εσείς, ο Γενικός Εισαγγελέας διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για το σκοπό αυτό” σημείωνε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE