Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Λ. Γεωργίου: 'Εδώ και 2 και πλέον μήνες περιμένω απάντηση από Νομική Υπηρεσία...'

Από τις 20 Δεκεμβρίου περιμένει απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία σε αίτημά του για να διαταχθεί έρευνα και να καθαρίσει το όνομά του το στέλεχος του κινήματος ΕνΕργώ, Λευτέρης Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου επικοινώνησε με το ThemaOnline κι ανέφερε ότι “μετά από 2 και πλέον μήνες, δεν έχω λάβει κάποια απάντηση”.

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να καταγγείλω και να ζητήσω τη διερεύνηση των καταγγελιών εναντίον μου, όλων όσων με τις πράξεις τους και ή τις παραλείψεις τους συνέβαλαν στο διασυρμό τόσο του ονόματος μου όσο και του «Κινήματος ΕνΕργώ», στο οποίο είμαι Εκπρόσωπος Τύπου και ζητάω όπως εσείς, ο Γενικός Εισαγγελέας διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για το σκοπό αυτό” σημείωνε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.