Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Φόβοι για την υγεία του Πάπα Φραγκίσκου εκφράστηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου καθώς δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Ρώμη λόγω… ασθενείας.

Ο 83χρονος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει μια μικρή αδιαθεσία, ανακοινώθηκε. «Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα».

Δεν έχει ανακοινωθεί η παραμικρή λεπτομέρεια για την πορεία της υγεία του Πάπα, ωστόσο, όπως ειπώθηκε, τον είδαν να βήχει και να φυσά τη μύτη του στον εκκλησιασμό της Τετάρτης.

Επίσης, τον είδαν να αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια του ποιμνίου του, καθώς περπατούσε στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου, κάποιοι από τους οποίους αργότερα διαπιστώθηκαν ότι έχουν κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE