Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Φόβοι για την υγεία του Πάπα Φραγκίσκου εκφράστηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου καθώς δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Ρώμη λόγω… ασθενείας.

Ο 83χρονος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει μια μικρή αδιαθεσία, ανακοινώθηκε. «Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα».

Δεν έχει ανακοινωθεί η παραμικρή λεπτομέρεια για την πορεία της υγεία του Πάπα, ωστόσο, όπως ειπώθηκε, τον είδαν να βήχει και να φυσά τη μύτη του στον εκκλησιασμό της Τετάρτης.

Επίσης, τον είδαν να αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια του ποιμνίου του, καθώς περπατούσε στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου, κάποιοι από τους οποίους αργότερα διαπιστώθηκαν ότι έχουν κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE