Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

DATA[

Δεν υπάρχει στοπ για τον κορωνοϊο. Το παλάτι είναι σε ανησυχία αφού σε συναγερμός είναι και το σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα.

Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE