Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Δεν υπάρχει στοπ για τον κορωνοϊο. Το παλάτι είναι σε ανησυχία αφού σε συναγερμός είναι και το σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα.

Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE