Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

DATA[

Δεν υπάρχει στοπ για τον κορωνοϊο. Το παλάτι είναι σε ανησυχία αφού σε συναγερμός είναι και το σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα.

Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE