Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

DATA[

Δεν υπάρχει στοπ για τον κορωνοϊο. Το παλάτι είναι σε ανησυχία αφού σε συναγερμός είναι και το σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα.

Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.