Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελβετία ανέρχεται στα έξι, αφού οι τοπικές αρχές εντόπισαν δύο ακόμη ασθενείς στο καντόνι του Άαργκαου.

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών νοσηλεύεται στη Ζυρίχη, καθώς βρέθηκε θετική στον Covid-19 ενώ στο Άαργκαου, ένας 26χρονος άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση. Και οι δύο ασθενείς είχαν ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία την περασμένη εβδομάδα.

Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές της Ελβετίας είχαν ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο στη Γενεύη και ένα ζευγάρι στο καντόνι του Γκριζόν βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ένα πρώτο κρούσμα είχε εντοπιστεί την Τρίτη, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.