Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελβετία ανέρχεται στα έξι, αφού οι τοπικές αρχές εντόπισαν δύο ακόμη ασθενείς στο καντόνι του Άαργκαου.

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών νοσηλεύεται στη Ζυρίχη, καθώς βρέθηκε θετική στον Covid-19 ενώ στο Άαργκαου, ένας 26χρονος άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση. Και οι δύο ασθενείς είχαν ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία την περασμένη εβδομάδα.

Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές της Ελβετίας είχαν ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο στη Γενεύη και ένα ζευγάρι στο καντόνι του Γκριζόν βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ένα πρώτο κρούσμα είχε εντοπιστεί την Τρίτη, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE