ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε με δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία ο μέτριος ΑΠΟΕΛ

Αποχαιρέτησε με δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία ο μέτριος ΑΠΟΕΛ

Τέλος έλαβε το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ, με δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία αυτή τη φορά με 1-0 στο «Σεντ Τζέικομπς Παρκ» μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ.

Φρέι με πέναλτι στο 38′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μέτρια έως κακή εμφάνιση από τους γαλαζοκίτρινους που είχαν σωστή αμυντική λειτουργία, ωστόσο, για ακόμη μια φορά, επιθετικά δεν φάνηκαν απειλητικοί, εκτός της φάσης του 74′ με το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι σε μια κακή εκτέλεση του Αργεντινού.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Την κατοχή στα πρώτα δέκα λεπτά τα είχαν οι γηπεδούχοι και στο 9′ έχασαν την πρώτη φάση του αγώνα. Ο Αντέμι έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, με τον Βάτερμαν να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 12′ ο Βάτερμαν έκανε τρομερό λάθος, καθώς… πάσαρε στον Αντέμι, που έκανε το πλασέ με τον Ολλανδό, ωστόσο, να σώζει και να διορθώνει.

Η ομάδα του Κόλερ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 21′ ο Κάμπο επεχείρησε το σουτ εκτός περιοχής με πολλά φάλτσα, και ο Βάτερμαν μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

Στο 37′ ο Τσέχος διαιτητής Πάβελ Κράλοβετς, αφού πήγε στο VAR, έδειξε την άσπρη βούλα για τη Βασιλεία, έπειτα από μαρκάρισμα του Ιωάννου στον Στόκερ. Ο Φρέι ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ για το 1-0 το οποίο… «έκλεισε» το α’ μέρος.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι Ελβετοί ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη φάση της επανάληψης. Ο Στόκερ, στο 50′, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΑΠΟΕΛ.

Η Βασιλεία συνέχισε να πιέζει και στο 65′ απώλεσε νέα ευκαιρία για γκολ, καθώς ο Βάτερμαν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ζχεγκρόβα.

Κάπου εκεί, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έγινε πιο απαιτητική και άρχισε να βγαίνει μπροστά. Στο 73′ ο Ιωάννου πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Ισούφι και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Βινσένι, που αστόχησε με την μπάλα να περνά έξω, καθώς δεν ήταν καθόλου καλά χτυπημένο.

Έτσι το 1-0 που διαμορφώθηκε από το 38′ ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ να αποχαιρετά το φετινό Ευρωπαϊκό του ταξίδι με δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία.

Βασιλεία (Κόλερ): Νίκολιτς, Κόμερτ, Κάμπο, Στόκερ, Ριβέρος, Φρέι (70′ Ραμίρες), Πετρέτα (46′ Ζχεγκρόβα), Ξάκα, Μπέργκστρομ, Ισούφι, Αντέμι (32′ Καμπράλ)

Στον πάγκο: Ντε Μολ, Πουλουλού, Μπουνγιάκου, Μάρτσαν

ΑΠΟΕΛ (Ουζουνίδης): Βάτερμαν, Βούρος, Σάβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Μιχαΐλοβιτς, Γένσεν, Μάτιτς, Αλωνεύτης (62′ Εφραίμ), Γιάκολις (46′ Ντε Βινσέντι), Τάμαρι (70′ Πάβλοβιτς)

Στον πάγκο: Μπέλετς, Χαλένιους, Γουίλερ, Άλεφ 

Κίτρινες: Iσούφι / Μάτιτς, Γένσεν, Εφραίμ, Βούρος, Ντε Βινσέντι
Κόκκινες:

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Κροατία)
Βοηθοί: Ίνο Ναντβόρνικ, Τομάς Μοκρούσχ (Κροατία)
Τέταρτος: Μίροσλαβ Ζελίνκα
VAR: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)
Βοηθός VAR: Μπαρτός Φρανκόβσκι (Πολωνία)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top