Γαλλία: Ένας άνδρας σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα

Γαλλία: Ένας άνδρας σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα

Ο διαχειριστής ενός μπαρ σε προάστιο του Παρισιού σκοτώθηκε την Τετάρτη 26/02 το βράδυ από μια σφαίρα στο κεφάλι, παίζοντας ρωσική ρουλέτα με ένα περίστροφο, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Ο άντρας, ένας 47χρονος Τούρκος υπήκοος, "ήθελε να εντυπωσιάσει μια γυναίκα", τόνισε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην έρευνα, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσίευσε το Le Point.

"Έβαλε μια σφαίρα σε ένα περίστροφο Magnum 357 και γύρισε τη θαλάμη. Σκοτώθηκε με την πρώτη προσπάθεια", πρόσθεσε η πηγή.

Η νεαρή γυναίκα, που παρακολούθησε τη σκηνή, δήλωσε ότι ο διαχειριστής του μπαρ είχε κάνει χρήση αλκοόλ και κοκαΐνης.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE