Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μπανγκόκ και με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτγιεβο λόγω ρωγμής σε ένα παράθυρο του πιλοτηρίου, μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή 28/2 το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE