Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μπανγκόκ και με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτγιεβο λόγω ρωγμής σε ένα παράθυρο του πιλοτηρίου, μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή 28/2 το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.