Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μπανγκόκ και με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτγιεβο λόγω ρωγμής σε ένα παράθυρο του πιλοτηρίου, μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή 28/2 το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE