Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος με 200 επιβάτες επιστρέφει στη Μόσχα λόγω ρωγμής σε παράθυρο

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μπανγκόκ και με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτγιεβο λόγω ρωγμής σε ένα παράθυρο του πιλοτηρίου, μετέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή 28/2 το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE