ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνουν προσωρινά τέσσερα οδοφράγματα λόγω κορωνοϊού

ΚΥΠΡΟΣ: Κλείνουν προσωρινά τέσσερα οδοφράγματα λόγω κορωνοϊού

Για επτά  ημέρες από το Σάββατο 29/02, κλείνουν τα οδοφράγματα στην Οδό Λήδρας, Αστρομερίτη, Λεύκας και Δερύνειας, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου που συζήτησε περαιτέρω μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.
 


«Για αποτελεσματικότερο έλεγχο σε σχέση με τις πύλες εισόδου αναστέλλεται προσωρινά για περίοδο επτά ημερών, η λειτουργία των σημείων διέλευσης στην Οδό Λήδρας, Αστρομερίτη, Λεύκας και Δερύνειας», είπε ο κ. Ιωάννου.
 
Ανέφερε ότι για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων έχουν ενημερωθεί τα Ηνωμένα Έθνη και οι Βρετανικές Βάσεις.
Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, το μέτρο λαμβάνεται για να προστατευτούν και οι δύο κοινότητες.
 
Είπε επίσης, ότι έχει ολοκληρωθεί η αγορά υπηρεσιών με υπερωριακή απασχόληση από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στα αυτόνομα νοσοκομεία που από αύριο στις 6 το πρωί θα στελεχώσουν τα οδοφράγματα στον Άγιο Δομέτιο, Λήδρα Πάλας και στον Πύργο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE