ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Η 27χρονη κοπέλα κατονόμασε 26χρονο για την ανατίναξη του αυτοκινήτου της- Αρνούνται κάθε ανάμιξη

ΠΑΦΟΣ: Η 27χρονη κοπέλα κατονόμασε 26χρονο για την ανατίναξη του αυτοκινήτου της- Αρνούνται κάθε ανάμιξη

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Παρασκευή 28/2 εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 25 και 26 ετών για υπόθεση έκρηξη σε όχημα 27χρονης σε κοινότητα της Πάφου την 20ή Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 27/2 συνελήφθη 25χρονος ενώ για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση 26χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της 20ής Φεβρουαρίου  στο όχημα 27χρονης που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι η έκρηξη οφείλονταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος.

Σε κατάθεση της στην Αστυνομία, η 27χρόνη, κατονόμασε τον 26χρονο με τον οποίον όπως είπε, έχουν προσωπικές διαφορές. Οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top