'Υπ.Εξωτερικών' : Το κλείσιμο οδοφραγμάτων δεν είναι κίνηση καλής θέλησης

'Υπ.Εξωτερικών' : Το κλείσιμο οδοφραγμάτων δεν είναι κίνηση καλής θέλησης

Δεν συνάδει με την καλή θέληση η απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει προσωρινά τέσσερα σημεία διέλευσης λόγω του κορωνοϊού, υποστηρίζει το «υπουργείο εξωτερικών» στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωση, το "υπουργείο" αναφέρει ότι απαιτείται συνεργασία στο θέμα και ότι οι μονόπλευρες κινήσεις παραβλάπτουν τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Επίσης, σημειώνει ότι τα ύποπτα περιστατικά με αρνητικά αποτελέσματα ήταν λιγότερα στα κατεχόμενα από ότι στις ελεύθερες περιοχές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE