Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Ερντογάν για τις εξελίξεις στο Ιντλίμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Ερντογάν για τις εξελίξεις στο Ιντλίμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συζητήθηκαν διμερή θέματα και οι τελευταίες εξελίξεις στο Ιντλίμπ. Ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να καθαριστούν από τις δυνάμεις του Άσαντ οι περιοχές τις οποίες περιλαμβάνονται στη συμφωνία Σότσι.

Ερντογάν και Τραμπ συμφώνησαν όπως γίνουν πρόσθετα βήματα το συντομότερο για να εμποδιστεί μεγαλύτερο ανθρώπινο δράμα στο Ιντλίμπ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE