Νικηφόρο πέρασμα ΑΠΟΕΛ από Πάφο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νικηφόρο πέρασμα ΑΠΟΕΛ από Πάφο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με διπλό από την αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» έφυγε ο ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας με 85-52 τον ΑΠΟΠ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Έλις Χάμιλτον με 19 πόντους (4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Η ομάδα της Λευκωσίας κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού, μπαίνοντας δυναμικά με σερί 10 πόντων μέχρι το 4′ (0-10), ενώ η διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφιο αριθμό με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (17-28), όπως και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (32-44).

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, αυξάνοντας μάλιστα τις αποστάσεις από την παφιακή ομάδα. Στο τέλος του παιχνιδιού η διαφορά έφθασε τους 33 πόντους, με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 85-52 και πανηγύρισε το 10ο ροζ φύλλο στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-28, 32-44, 44-62, 52-85

ΑΠΟΠ (Μάρκος Ασωνίτης)

Στόβερ 4, Πίγκραμ, Kωστή 29 (4), Χιλ 14 (1), Χ. Δημητρίου 4, Σταύρου 1, Σαρίκας, ΑγγελάκοςΛεβέντης,

ΑΠΟΕΛ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Χάμιλτον 19 (4), Γκάρετ 10 (2), Λοϊζίδης 4, Φράιντεϊ 14 (2), Κούφι 16 (2), Ντέντι 10, Γιανναράς 3 (1), Κωνσταντίνου, Κοιλαράς, Κούνας 3 (1), Κούνας 6, Παπαμιχαήλ

** Bρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE