Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.
Ο Τραμπ είπε ότι η συμφωνία αυτή πρόκειται να υπογραφεί "σύντομα" και κάλεσε στους Αφγανούς "να αδράξουν την ευκαιρία για ειρήνη". Εάν οι Ταλιμπάν και η κυβέρνηση του Αφγανιστάν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να τερματιστεί ο πόλεμος και να επιστρέψουν στην πατρίδα οι Αμερικανοί στρατιώτες, μετά από 19 χρόνια, πρόσθεσε.
Η υπογραφή της συμφωνίας αυτής πρόκειται να γίνει αύριο στην Ντόχα. Ο Πομπέο θα παραστεί στην τελετή της υπογραφής με τους Ταλιμπάν, ενώ ο Υπουργός Άμυνας Μαρκ Άσπερ θα εκδώσει μια κοινή διακήρυξη με την κυβέρνηση του Αφγανιστάν.
AΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις