ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτων

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 47χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 47χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με τις δύο υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στις 27 Αυγούστου 2019 και στις 24 Φεβρουαρίου 2020, στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.