ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 47χρονο για εμπρησμό αυτοκινήτων

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 47χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 47χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με τις δύο υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στις 27 Αυγούστου 2019 και στις 24 Φεβρουαρίου 2020, στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE