ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: «Κρέμασε» τη Δόξα ο Γκράσα και προβάδισμα για Πάφο FC!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: «Κρέμασε» τη Δόξα ο Γκράσα και προβάδισμα για Πάφο FC!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο “Μακάρειο”, στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα και την Πάφο FC για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με 0-1.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο δεκάλεπτο, η Πάφος με τον Μπεριγκό στο 2΄, ο οποίος σούταρε αλλά ο Γκράσα έκανε εξαιρετική επέμβαση και η Δόξα απάντησε στο 8΄ με τον Κάρλος που έκανε καλό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Σταδιακά η Δόξα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την κατοχή μπάλας, απειλώντας στο 22΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαφώτη, που ανάγκασε τον Ρούντο να απομακρύνει σε κόρνερ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, η Πάφος άνοιξε το σκορ στο 27΄ με κεφαλιά του Αραγιούρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γκράσα που “κρέμασε” την ομάδα του.

Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της, η Πάφος έλεγξε το ρυθμό στη συνέχεια και διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμα της χωρίς να κινδυνέψει από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έδειξαν σημάδια αντίδρασης πέρα από ένα σουτ του Παπαφώτη στο 45΄ που δεν ανησύχησε τον Ρούντκο και ως εκ τούτου, το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top