Κέρκεζ: «Για τα λάθη κάποιων άλλων δεν…»

Κέρκεζ: «Για τα λάθη κάποιων άλλων δεν…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί του Εθνικού Άχνας, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Μεγάλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι πολύ περήφανος για ότι πέτυχαν μέχρι σήμερα. Δεν ήταν εύκολο, ακόμα κι όταν ξέραμε ότι η Άχνα θα ήταν κουρασμένη από την παράταση την Τετάρτη. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι και δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος υπάρχει ανησυχία. Μπορώ να πω μόνο μπράβο στον συνάδελφο για τα όσα πέτυχαν μέχρι τώρα. Κέρδισαν Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα, είχαν από πριν τον σεβασμό μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πετύχαμε γκολ, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ακόμη μια φορά είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε αλλά πρέπει να πω κάτι. Πολλοί έκαναν σχέδια αν η ΑΕΛ χάσει τι θα γίνει. Νομίζω αξίζουμε περισσότερο σεβασμό και οι παίκτες μου το ίδιο. Για τα λάθη κάποιων άλλων δεν βρισκόμαστε πιο ψηλά και να παλεύουμε για την Ευρώπη. Καλή τύχη στον Κλάφουριτς, είμαι σίγουρος ότι θα μείνουν κατηγορία με τις εμφανίσεις τους. Εύχομαι να απολαύσουν όλοι το καρναβάλι αύριο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.