Τμήμα Μετεωρολογίας: Ο Καιρός για τις πρώτες μέρες της Σαρακοστής – Η πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη (04/03)

Τμήμα Μετεωρολογίας: Ο Καιρός για τις πρώτες μέρες της Σαρακοστής – Η πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη (04/03)

Ασθενής ψηλή πίεση αναµένεται την Κυριακή (01/03)

Την Κυριακή (01/03), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όµως θα εµφανίζονται νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής (01/03), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όµως θα εµφανίζονται νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη (02-04/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE