ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα –Ασθενοφόρο στο σημείο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα –Ασθενοφόρο στο σημείο

10:55 (01/03) - Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας λίγο μετά τις 10:00 (01/03) το πρωί.

Όχημα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε 35χρονο άνδρα στο χωριό Κοτσιάτης και τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να σπεύσει στη σκηνή, αλλά και μέλη της Αστυνομίας, που θα κάνουν εξετάσεις για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια για το ατύχημα.

Να σημειωθεί ότι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας αν και κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του, έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.