Πρώτη στον Ημιμαραθώνιο στο Νάσβιλ, ΗΠΑ, η Κύπρια Στέλλα Χριστοφόρου

Πρώτη στον Ημιμαραθώνιο στο Νάσβιλ, ΗΠΑ, η  Κύπρια Στέλλα Χριστοφόρου

Θριαμβευτική κούρσα έκανε η Κύπρια πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων, Στέλλα Χριστοφόρου, τερματίζοντας πρώτη στον κλασικό Ημιμαραθώνιο (21χλμ.) «Τομ Κινγκ» στο Νάσβιλ της Πολιτείας Τενεσί των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Κύπρια δρομέας, η οποία είναι, πλέον, μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, πέτυχε θαυμάσια επίδοση, 1 ώρα 18 λεπτά, αφήνοντας πολύ πίσω τις υπόλοιπες αθλήτριες. Χαρακτηριστικό της διαφοράς είναι ότι, η δεύτερη νικήτρια (Στέφανι Αμάκ) πέτυχε 1:24.25 και η τρίτη (Ράιλι Κίλιαν) 1:25.55.

Ο επόμενος μεγάλος αγώνας της Στέλλας Χριστοφόρου, θα είναι στη Βοστώνη, αφού θα αγωνιστεί στον ιστορικό διεθνή Μαραθώνιος της πόλης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE