ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που αντίκρισε στο γιαουρτάκι που μόλις αγόρασε της προκάλεσε...αναγούλα

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που αντίκρισε στο γιαουρτάκι που μόλις αγόρασε της προκάλεσε...αναγούλα

Με το στόμα ανοικτό έμεινε αναγνώστρια της σελίδας μας, η οποία προμηθεύτηκε από περίπτερο στην οδό Πεύκου στη Λακατάμεια δύο γιαούρτια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της αναγνώστριας, το παράπονο της οποίας φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε, ενώ στην συσκευασία αναγράφεται η ημερομηνία λήξης που είναι η 20η Απριλίου, εντούτοις όταν η καταναλωτής άνοιξε τη συσκευασία με σκοπό να απολαύσει το γαλακτοκομικό σκεύασμα, της ήρθε αναγούλα.

Πράσινη μούχλα και περίεργη μυρωδιά αντικατέστησαν την ξινή και συνάμα εύγευστη μυρωδιά του γιαουρτιού. Όπως η ίδια η καταναλωτής μας ενημερώνει, η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, αντιμετώπιζε και στο παρελθόν πρόβλημα με τα προϊόντα της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας καταγγελίες από πολίτες για τέτοιου είδους περιστατικά, ενώ αρκετοί είναι οι καταναλωτές που προχώρησαν και σε καταγγελίες στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Ωστόσο τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν και αν πραγματικά οι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για την υγεία των καταναλωτών, τους προτρέπουμε να επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να πάρουν πλήρη στοιχεία της εταιρείας που προμηθεύει το πράσινο γιαούρτι στην κυπριακή αγορά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top