Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino η επιθυμία του ηθοποιού και σεναριογράφου είναι να επιστρέψει το «Παραμύθι Αλλιώς» μια σειρά που παίχτηκε στον Alpha πριν από τρία χρόνια.

Το υψηλό Κώστος της παραγωγής βάζει σε προβληματισμούς όμως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού καθώς το κάθε επεισόδιο φτάνει σχεδόν τις 50.000 ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Μένει τώρα να δούμε αν θα προχωρήσει η εξέλιξη της σειράς ή αν θα δούμε τον Λώρη να ετοιμάζει άλλη σειρά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.