Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino η επιθυμία του ηθοποιού και σεναριογράφου είναι να επιστρέψει το «Παραμύθι Αλλιώς» μια σειρά που παίχτηκε στον Alpha πριν από τρία χρόνια.

Το υψηλό Κώστος της παραγωγής βάζει σε προβληματισμούς όμως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού καθώς το κάθε επεισόδιο φτάνει σχεδόν τις 50.000 ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Μένει τώρα να δούμε αν θα προχωρήσει η εξέλιξη της σειράς ή αν θα δούμε τον Λώρη να ετοιμάζει άλλη σειρά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE