Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino η επιθυμία του ηθοποιού και σεναριογράφου είναι να επιστρέψει το «Παραμύθι Αλλιώς» μια σειρά που παίχτηκε στον Alpha πριν από τρία χρόνια.

Το υψηλό Κώστος της παραγωγής βάζει σε προβληματισμούς όμως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού καθώς το κάθε επεισόδιο φτάνει σχεδόν τις 50.000 ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Μένει τώρα να δούμε αν θα προχωρήσει η εξέλιξη της σειράς ή αν θα δούμε τον Λώρη να ετοιμάζει άλλη σειρά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE