Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino η επιθυμία του ηθοποιού και σεναριογράφου είναι να επιστρέψει το «Παραμύθι Αλλιώς» μια σειρά που παίχτηκε στον Alpha πριν από τρία χρόνια.

Το υψηλό Κώστος της παραγωγής βάζει σε προβληματισμούς όμως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού καθώς το κάθε επεισόδιο φτάνει σχεδόν τις 50.000 ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Μένει τώρα να δούμε αν θα προχωρήσει η εξέλιξη της σειράς ή αν θα δούμε τον Λώρη να ετοιμάζει άλλη σειρά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE