Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Το τέλος του Pomiλώρη φέρνει επιστροφή του «Παραμύθι Αλλιώς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino η επιθυμία του ηθοποιού και σεναριογράφου είναι να επιστρέψει το «Παραμύθι Αλλιώς» μια σειρά που παίχτηκε στον Alpha πριν από τρία χρόνια.

Το υψηλό Κώστος της παραγωγής βάζει σε προβληματισμούς όμως τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού καθώς το κάθε επεισόδιο φτάνει σχεδόν τις 50.000 ευρώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Μένει τώρα να δούμε αν θα προχωρήσει η εξέλιξη της σειράς ή αν θα δούμε τον Λώρη να ετοιμάζει άλλη σειρά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.