Βέλγιο: Και δεύτερο κρούσμα από τον κορωνοϊό

Βέλγιο: Και δεύτερο κρούσμα από τον κορωνοϊό

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αμβέρσας σε απομόνωση, βρίσκεται η ασθενής που αποτελεί το δεύτερο κρούσμα του COVID19 στο Βέλγιο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ομοσπονδιακή Υπουργός Υγείας Maggie De Block.

Σύμφωνα με την Υπουργό, η ασθενής επέστρεψε στο Βέλγιο στις 26 Φεβρουαρίου, αφού πέρασε χρόνο σε ένα μέρος της Γαλλίας όπου είχαν καταγραφεί αρκετά κρούσματα COVID-19.

Ανησύχησε όταν άρχισε να ανεβάζει πυρετό και να έχει έντονο πονόλαιμο. Η γυναίκα μετέβη μόνη της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αμβέρσας όπου διεξήχθησαν δοκιμές. Η πρώτη δοκιμή αποδείχθηκε θετική και πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη δοκιμασία από τον εμπειρογνώμονα επί του ιού του Πανεπιστημίου K.U.Leuven Marc Van Ranst. Στις 4 το πρωί της Κυριακής επιβεβαιώθηκε ότι μολύνθηκε με τον ιό. Η κατάστασή της αναφέρεται ως μη σοβαρή, με ελαφρό πυρετό και πονόλαιμο. Διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν και να εξεταστούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της, μετά την επιστροφή της από τη Γαλλία.

Οι αρχές αναμένουν ότι περισσότερα κρούσματα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE