Ο γάμος της χρονιάς

Ο γάμος της χρονιάς

Ο Άντι Μάρεϊ παντρεύτηκε το απόγευμα την Κιμ Σίαρς και ξεσήκωσε το Ντάνμπλεϊν, που όλη την εβδομάδα ζούσε στους ρυθμούς του «γάμου της χρονιάς».

Η βροχή, μάλιστα, δεν εμπόδισε τους εκατοντάδες κατοίκους της πόλης, που από νωρίς πήραν θέση στον καθεδρικό ναό για να δουν το αγαπημένο τους παιδί! Ο 27χρονος Βρετανός έφτασε μαζί με τον αδερφό του Τζέιμι, φορώντας ένας κιλτ πράσινου και μπλε χρώματος, ενώ λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η εντυωσιακή σύντροφός του. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και εννέα χρόνια και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Η δεξίωση του γάμου γίνεται στο Cromlix Hotel, το ξενοδοχείο που αγόρασε το 2013 ο Μάρεϊ. Όπως είναι λογικό, ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο δεν θα είναι στο μεγάλο ραντεβού του Μόντε Κάρλο, όπου διεξάγεται από αύριο το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE