ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΒΡΑΖΕΙ» ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά το Χ με την Ξάνθη – «Που είναι εξαφανισμένος ο Γιωργάκης, έκλεισε το Instagram;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«ΒΡΑΖΕΙ» ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά το Χ με την Ξάνθη – «Που είναι εξαφανισμένος ο Γιωργάκης, έκλεισε το Instagram;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και η ισοπαλία με την τοπική ομάδα προκάλεσε την οργή των οπαδών του Δικεφάλου, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα κατέκλυσαν τα social media της ομάδας και έκραξαν άγρια παίκτες, Φερέιρα, Γιώργη και Ιβάν Σαββίδη!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική και αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να τα… χώνουν σε ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση. Πολλά από τα σχόλια μάλιστα εξαφανίστηκαν ως… δια μαγείας.

Άλλοι, έκραξαν τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας «δεν μπορούν τα παλικάρια», ενώ πάρα πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν φραστικά στον Αμπέλ Φερέιρα, χαρακτηρίζοντας τον ως «μαθητευόμενο μάγο». «Ο ένας χειρότερος από τον άλλον, είστε όλοι για κλάματα. Ξεφτίλα. Παίκτες χωρίς πάθος. Επικίνδυνος ο Φερέιρα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από τα «πυρά» των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ξέφυγαν οι Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης, με τον κόσμο να στήνει στη… γωνία τους δύο άνδρες. «Οι ομάδες δεν διοικούνται με story στο Instagram, ούτε μέσω skype. Αδιαφορία όλη την χρονιά», «Γιώργη άλλαξε μυαλά», «Ο Γιωργάκης ο Σαββίδης που είναι εξαφανισμένος; Έκλεισε το Instagram», ήταν μερικά από τα οργισμένα μηνύματα που ανέβηκαν στην σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Μηνύματα, πολλά από τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από λίγα λεπτά από το προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλλον, σε κάποιους δεν άρεσαν. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε κρίση, με τον κόσμο πλέον να μην… τρώει τα παραμύθια και να βλέπει πραγματικά τι συμβαίνει στην ομάδα του.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top