Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο ασθενής είχε επιστρέψει από μια περιοχή υψηλού κινδύνου στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Όπως ανακοινώθηκε, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, είχε "συμπτώματα της λοίμωξης αλλά ήταν σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση".
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κρούσμα ήταν ένας πολίτης που επαναπατρίστηκε από τη Γουχάν και η δεύτερη επιβεβαιωμένη περίπτωση αναφέρθηκε στην Αμβέρσα το Σαββατοκύριακο. Αφορά ασθενή που είχε ταξιδέψει σε περιοχές υψηλού κινδύνου στη Γαλλία.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις