Το Ιράν ανέφερε άλλους 12 θανάτους από κορωνοϊό ανεβάζοντας τους θανάτους στους 66

Το Ιράν ανέφερε άλλους 12 θανάτους από κορωνοϊό ανεβάζοντας τους θανάτους στους 66

Το Ιράν ανακοίνωσε τη Δευτέρα άλλους 12 θανάτους από τον νέο κορωνοϊό ανεβάζοντας τους νεκρούς στη χώρα στους 66.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών αυξήθηκε κατά 523 από την προηγούμενη ημέρα, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα στα 1.501, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Υφυπουργός Υγείας Alireza Raisi, προσθέτοντας ότι 291 άνθρωποι έχουν ανακάμψει.

Οι χειρότεροι τόποι ήταν η Τεχεράνη, η κεντρική επαρχία του Qom και του Gilan στο βορρά, δήλωσε ο αξιωματούχος,

Το Qom, μια σιιτική ιερή πόλη, ήταν ο χώρος των πρώτων αναφερόμενων περιστατικών και θανάτων του Ιράν από το ξέσπασμα της επιδημίας στην Κίνα.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε τη Δευτέρα τον θάνατο του Μοχάμαντ Μιρμοχαμάτι, 72 ετών, μέλους του Συμβουλίου που συμβουλεύει τον ανώτατο ηγέτη.

Το IRNA δεν διευκρίνισε την αιτία θανάτου, αλλά δήλωσε ότι είχε πεθάνει στο Νοσοκομείο Massih Danechvari της Τεχεράνης, το κύριο ιατρικό κέντρο της πρωτεύουσας όπου νοσηλεύονται ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE