Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Αμαργέτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 15:15 την Δευτέρα (02/03).
Ο 80χρόνος Βρετανός οδηγούσε το όχημα του από την Πάφο προς την κοινότητα .
Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και αυτό συγκρούστηκε πάνω σε παρακείμενο τσιμεντομπλόκ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο– Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο τραυματίας
Ο 80χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκοείου Πάφου, όπου διαγνώσθηκε ο θάνατός του.
Η Αστυνομία εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου, ενώ μελετάται και το ενδεχόμενο ο 80χρονος να είχε υποστεί προ του τροχαίου δυστυχήματος ανακοπή καρδιάς .
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις