ΠΑΦΟΣ: Ξεψύχησε στο τιμόνι ο 80χρονος- Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε τσιμεντομπλοκ

ΠΑΦΟΣ: Ξεψύχησε στο τιμόνι ο 80χρονος- Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε τσιμεντομπλοκ

Άντρας 80 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Αμαργέτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 15:15 την Δευτέρα (02/03).

Ο 80χρόνος Βρετανός οδηγούσε το όχημα του από την Πάφο προς την κοινότητα .

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και αυτό συγκρούστηκε πάνω σε παρακείμενο τσιμεντομπλόκ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE