Έβρος: Συγκλονιστικό βίντεο drone από τα ελληνοτουρκικά σύνορα

Έβρος: Συγκλονιστικό βίντεο drone από τα ελληνοτουρκικά σύνορα

Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο μετά την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κατάσταση στον Έβρο παραμένει έκρυθμη για τέταρτη μέρα, καθώς συνεχείς είναι απόπειρες εισόδου των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα, κατά μήκος των 212 χιλιομέτρων των συνόρων.

Από το πρωί της Δευτέρας (02/03), επικρατεί ένταση στη νεκρή ζώνη, όπου βρίσκεται η συνοριακή γραμμή, καθώς σημειώνεται πετροπόλεμος, χρήση χημικών και δακρυγόνων τόσο από την τουρκική, όσο και από την ελληνική πλευρά.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT, καταγράφει από ψηλά δεκάδες μικρές εστίες φωτιάς και την περιπλάνηση χιλιάδων προσφύγων μεταναστών.

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE