Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Ιωάννου: «Παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Νικόλας Ιωάννου.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το αποψινό παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά και στα πρώτα 20 λεπτά έπρεπε το σκορ να ήταν 2-0 υπέρ μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά εντάξει, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά παρά να χάναμε, καλύτερα που πήραμε τον πόντο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE