Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στον «χρυσό στόλο» για τη Μακρή

Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στον «χρυσό στόλο» για τη Μακρή

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Laser οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην Μελβούρνη της Αυστραλίας και στους οποίους έλαβε μέρος η νεαρή πρωταθλήτρια μας Μαριλένα Μακρή.

Εκεί έλαβαν μέρος δεκάδες αθλήτριες υψηλού επιπέδου και το έργο εξ αρχής της Μαριλένας ήταν δύσκολο. Η 17χρονη ιστιοπλόος μας κατάφερε να μπει στον «χρυσό στόλο», κάτι το οποίο από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η Μαριλένα έχει απέναντι της πλέον ιστιοπλόους με πολύ μεγάλες εμπειρίες και κάθε αγώνας για την ίδια τη βοηθά να γίνεται ακόμη καλύτερη.

Στον «χρυσό στόλο» τερμάτισε στην 51η θέση, ενώ συνολικά έλαβαν μέρος 105 ιστιοπλόοι.

Αυτός ήταν άλλος ένας αγώνας για την Μαριλένα Μακρή όπου μάζεψε πολλές εμπειρίες και συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τον ερχόμενο Ιούλιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»

Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»

Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE