ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι πάντες να ΜΙΛΗΣΟΥΝ για πρώτο φαβορί…

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι πάντες να ΜΙΛΗΣΟΥΝ για πρώτο φαβορί…

Χωρίς τέρματα έληξε και το δεύτερο φετινό αιώνιο ντέρμπι της Λευκωσίας. Στην Ομόνοια κρατάνε το ότι εξασφάλισαν την πρωτιά με τη λήξη της κανονικής περιόδου, στην γαλαζοκίτρινη όχθη, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Συνεχίζει πάντως να ταλαιπωρεί τον ΑΠΟΕΛ, το πρόβλημα του εύκολου γκολ. Μάλλον εκείνο είναι και το βασικό μειονέκτημα της ομάδας, σε σχέση με την προσπάθεια της να κατακτήσει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πέραν του ότι φέτος, έχει μες στα πόδια του, τις παραδοσιακές δυνάμεις Ομόνοια και Ανόρθωση.

Πιο στιβαρή και πιο σταθερή δείχνει (μέχρι στιγμής) η Ομόνοια, μόνο που αδυνατεί να κάμει το μεγάλο βήμα. Τέτοια ευκαιρία είχε χτες, ωστόσο δεν την αξιοποίησε. Kρατάμε την ατάκα του Μπεργκ, ότι πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τέτοιου είδους παιχνίδια.

Απρόσμενα αρνητική είναι η πορεία της Ανόρθωσης, τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μέτρησε 3 ήττες σε 4 ματς. Μετά το χαστούκι στο Δασάκι, φάνηκε να συνέρχεται μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με τη Σαλαμίνα, όμως προχτές τα έκανε… μούσκεμα με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χάσει και το αήττητο στο σπίτι της.

Αν ήταν άλλος προπονητής από τον Τιμούρ, ίσως να χτυπούσαν οι καμπάνες στις τάξεις του κόσμου, για αντικατάσταση του.

Στον Απόλλωνα που… ροκάνισε τη διαφορά από την κορυφή, χρειάζεται ακόμα μερικά ψωμιά για να πείσει, ότι έχει τα εχέγγυα να γελάσει τελευταίος στον Μάη. Τα επόμενα παιχνίδια, θα καταδείξουν, αν οι κυανόλευκοι θα επανέλθουν με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου.

Το επιμύθιο; Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό, φοβάσαι τη δεδομένη στιγμή, να χρίσεις πρώτο φαβορί, κάποια από τις τρεις πρώτες ομάδες. Βλέπετε ακόμα και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται σε τηλεοπτικές εκπομπές, χρησιμοποιούν τη γλώσσα της διπλωματίας, όταν αναφέρονται στα φαβορί για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top