ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

(12:00μ, 03/03) - Σε υπόγειο Καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος που έγινε το πρωί της Τρίτης (03/03), σε περιοχές της Λευκωσίας

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προήλθε από ζημιά που έγινε σε υπόγειο καλώδιο από την περιοχή του ΓΣΠ και φτάνει μέχρι την Λήδρας και ένα μέρος της Ονασαγώρου.

Όπως μας πληροφόρησε η κ. Παπαδοπούλου μέλη της ΑΗΚ προσπαθούν να διορθώσουν την ζημιά αλλά θα πάρει περίπου δυο ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η βλάβη έχει αποκατασταθεί σε κάποιες από τις επηρεαζόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι οι τοποθεσίες που επηρεάστηκαν είναι η Περιοχή Μουσείου και Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (03/03).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE