ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

(12:00μ, 03/03) - Σε υπόγειο Καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος που έγινε το πρωί της Τρίτης (03/03), σε περιοχές της Λευκωσίας

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προήλθε από ζημιά που έγινε σε υπόγειο καλώδιο από την περιοχή του ΓΣΠ και φτάνει μέχρι την Λήδρας και ένα μέρος της Ονασαγώρου.

Όπως μας πληροφόρησε η κ. Παπαδοπούλου μέλη της ΑΗΚ προσπαθούν να διορθώσουν την ζημιά αλλά θα πάρει περίπου δυο ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η βλάβη έχει αποκατασταθεί σε κάποιες από τις επηρεαζόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι οι τοποθεσίες που επηρεάστηκαν είναι η Περιοχή Μουσείου και Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (03/03).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE