ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

(12:00μ, 03/03) - Σε υπόγειο Καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος που έγινε το πρωί της Τρίτης (03/03), σε περιοχές της Λευκωσίας

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προήλθε από ζημιά που έγινε σε υπόγειο καλώδιο από την περιοχή του ΓΣΠ και φτάνει μέχρι την Λήδρας και ένα μέρος της Ονασαγώρου.

Όπως μας πληροφόρησε η κ. Παπαδοπούλου μέλη της ΑΗΚ προσπαθούν να διορθώσουν την ζημιά αλλά θα πάρει περίπου δυο ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η βλάβη έχει αποκατασταθεί σε κάποιες από τις επηρεαζόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι οι τοποθεσίες που επηρεάστηκαν είναι η Περιοχή Μουσείου και Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (03/03).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE