ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

(12:00μ, 03/03) - Σε υπόγειο Καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος που έγινε το πρωί της Τρίτης (03/03), σε περιοχές της Λευκωσίας

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προήλθε από ζημιά που έγινε σε υπόγειο καλώδιο από την περιοχή του ΓΣΠ και φτάνει μέχρι την Λήδρας και ένα μέρος της Ονασαγώρου.

Όπως μας πληροφόρησε η κ. Παπαδοπούλου μέλη της ΑΗΚ προσπαθούν να διορθώσουν την ζημιά αλλά θα πάρει περίπου δυο ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η βλάβη έχει αποκατασταθεί σε κάποιες από τις επηρεαζόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι οι τοποθεσίες που επηρεάστηκαν είναι η Περιοχή Μουσείου και Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (03/03).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE