ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε υπόγειο καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος -Άρχισε η αποκατάσταση

(12:00μ, 03/03) - Σε υπόγειο Καλώδιο οφείλεται η διακοπή ρεύματος που έγινε το πρωί της Τρίτης (03/03), σε περιοχές της Λευκωσίας

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη προήλθε από ζημιά που έγινε σε υπόγειο καλώδιο από την περιοχή του ΓΣΠ και φτάνει μέχρι την Λήδρας και ένα μέρος της Ονασαγώρου.

Όπως μας πληροφόρησε η κ. Παπαδοπούλου μέλη της ΑΗΚ προσπαθούν να διορθώσουν την ζημιά αλλά θα πάρει περίπου δυο ώρες μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η βλάβη έχει αποκατασταθεί σε κάποιες από τις επηρεαζόμενες περιοχές.

Θυμίζουμε ότι οι τοποθεσίες που επηρεάστηκαν είναι η Περιοχή Μουσείου και Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας, από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (03/03).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE