Και ΠΟΛΛΟΙ και ΛΙΓΟΙ οι πέντε βαθμοί…

Και ΠΟΛΛΟΙ και ΛΙΓΟΙ οι πέντε βαθμοί…

Πέντε βαθμούς μακριά από το ρετιρέ, όπου βρίσκονται Ομόνοια και Ανόρθωση, βρίσκεται ο Απόλλωνας, μερικές μέρες πριν τη πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. 

Όπως αναλύσαμε και χθες τα δεδομένα, ουδείς στο κυανόλευκο στρατόπεδο, δεν βροντοφωνάζει στην παρούσα φάση, πως “πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα“.

Η ομάδα έχασε την αξιοπιστία της, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις προβληματικές εμφανίσεις, κατά το πρώτο μισό του Φεβράρη.

Όμως και στα ματς που νίκησε, στις τελευταίες δυο αγωνιστικές, έδειξε ότι θα χρειάζεται να “λύσει” μερικά ζητήματα στον τρόπο που λειτουργεί μες στο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα στα προσεχή παιχνίδια, θα καταδείξουν, αν το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, έχει τα φόντα να καταστεί ξανά δυνατός “παίχτης” στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου.

Μια πρώτη απόδειξη θα είναι η νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ στον κυριακάτικο αγώνα στη Λεμεσό. Για το εν λόγω ματς, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γιαννιώτας, οι τραυματίες Μολ, Γκακπέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζοάο Πέδρο και Χάμπος Κυριάκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE