ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιο ΨΗΛΑ το Μαυροβούνιο – Πόσο θα μας ΑΝΕΒΑΣΕΙ ο νέος κόουτς

Πιο ΨΗΛΑ το Μαυροβούνιο – Πόσο θα μας ΑΝΕΒΑΣΕΙ ο νέος κόουτς

Η πιο ισχυρή αντίπαλος, από τις τρεις εθνικές ομάδες που βρίσκονται μαζί με την Κύπρο, στον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League, είναι αυτή του Μαυροβουνίου. 

Συγκεκριμένα βρίσκεται στο νούμερο 64 στην παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ, με την εθνική μας να είναι στο νούμερο 95. Τρεις θέσεις πιο κάτω είναι το Λουξεμβούργο (νούμερο 98) και το Αζερμπαϊτζάν στη θέση 114.

Ο δημοφιλέστερος παίχτης του Μαυροβουνίου, είναι ο 30χρονος Στέφαν Γιόβετιτς, της Μονακό. Έχει περάσει από Ίντερ, Φιορεντίνα, Μαν.Σίτι, Σεβίλλη και Παρτιζάν.

Είναι δεδομένο ότι στον… δρόμο της Κυπριακής ομάδας, θα βρεθεί ο αμυντικός του Απόλλωνα Βαχίντ Σελίμοβιτς. Κατάγεται από τη Σερβία, αλλά εδώ και μερικούς μήνες, παίζει στην εθνική του Λουξεμβούργου.

Το ερώτημα για την εθνική μας, είναι πόσο θα μας… ανεβάσει ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος ήταν παρών στη χθεσινή κλήρωση, μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα κι άλλα στελέχη της ΚΟΠ.

Σε δήλωση του, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, είπε: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση. Κληρωθήκαμε καταρχήν με μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό αγώνα σε λίγες μέρες (Λουξεμβούργο) και θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά για την κλήρωση. Έχουμε φιλικά μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, να αναλύσουμε τους αντιπάλους  μας. Για εμάς, η δουλειά τώρα αρχίζει. Θα χρησιμοποιήσουμε τα τέσσερα φιλικά που έχουμε μέχρι το Σεπτέμβριο για να ετοιμαστούμε κατάλληλα και να κάνουμε μια αξιολόγηση του υλικού που έχουμε στη διάθεση μας».

Σημειώνεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα προβιβαστεί στην Β’ κατηγορία του Nations League.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top