Ένωση Συντακτών Κύπρου για επίθεση στην MC Digital Media: «Οργή και αποτροπιασμός για την βομβιστική επίθεση»

Ένωση Συντακτών Κύπρου για επίθεση στην MC Digital Media: «Οργή και αποτροπιασμός για την βομβιστική επίθεση»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου καταδικάζει έντονα, με οργή και αποτροπιασμό, την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ειδησεογραφικού ομίλου MC Digital Media, που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 04/03 στη Λεμεσό.

Η διοίκηση και τα μέλη του προσωπικού του ειδησεογραφικού ομίλου MC Digital Media, δημοσιογράφοι και μη, έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του συνόλου της δημοσιογραφικής οικογένειας. Η ελευθεροτυπία, η ελευθερία έκφρασης, η κριτική σκέψη και ο πλουραλισμός των απόψεων δεν μπορούν να παρεμποδιστούν ούτε με βόμβες, ούτε με σφαίρες. Τίποτε δεν μπορεί να μπει φραγμός στην ενημέρωση της  κοινής γνώμης, του συνόλου των πολιτών.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές του κράτους, Αστυνομία και Εισαγγελία, να  ενεργήσουν πάραυτα, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ούτως ώστε οι αίτιοι, εκτελεστικά όργανα και ηθικοί αυτουργοί, εγκληματίες του κοινού  ποινικού δικαίου, να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν  παραδειγματικά.

Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE